Софи-Мариновият син Лоренцо си татуира лицето. Прохождащият чалга изпълнител преди броени

...
Софи-Мариновият син Лоренцо си татуира лицето. Прохождащият чалга изпълнител преди броени
Коментари Харесай

Лоренцо На Софка Направи Нещо Немислимо

Софи-Мариновият наследник Лоренцо си татуира лицето. Прохождащият чалга реализатор преди броени дни си изрисува кръст до окото в известно столично студио за татуировки. Младият фолкаджия не счита да стопира дотук с изображенията върху лицето си и възнамерява да си направи и други непрекъснати рисунки.

Близки и познати разубеждавали Лоренцо да си татуира лицето, само че той бил неотстъпчив – желал да наподобява като чудовище за враговете си. Затова и избрал известен гангстерски способ. Легенда споделя, че нарушители в Съединени американски щати си татуират сълзи под очите, като всяка от тях символизира броя на хората, които са умъртвили. „България Днес“ се снабди с есклузивен кадър, на който се вижда по какъв начин татуистката рисува по лицето на напетия ром.

В студиото той е съпроводен от известната си майка, която също се изрисува. Софи Маринова изписва на тила си името на сина. Това е следващият надпис върху чалгарката, откакто преди време увековечи и името на обичания си Гринго. Двамата си направиха татуировки, с цел да потвърдят безграничната си обич, която даже и пандизът не съумя да прекърши. Преди година Софка си татуира името на някогашния си другар Дачо. След раздялата им тя заличи рисунката, като я трансформира в изображение от преплитащи се цветя, написа „България днес“.

С много татуировки може да се похвали и Лоренцо. Преди време младият реализатор разгласява фотография в обществените мрежи, на която е вдигнал дланта си, а на нея е изписано името на неговата майка – Софи Маринова. То е съпроводено и от изображение на корона. Кадърът незабавно събра стотици лайкове и голям брой одобрителни мнения. Неотдавна Лоренцо тотално промени визията си – подстрига дългата си коса и си постави обица.

Лоренцо има татуиран кръст и на дясната си ръка. „Леле, майка ти знае ли?“, беше един от най-любопитните мнения към 15-годишния реализатор.

Гангстерската визия на сина на Софка се добавя от изрисуван автомат „ Калашников “ на ръката му, въпреки че даже феновете му се съмняват, че Лоренцо в миналото е хващал автоматизирано оръжие. Въпреки това той гордо се фука с телесната си рисунка и на участия се появява по тениска, с цел да могат да я видят повече хора.

Видимо провокативното държание на пубера дава резултат, тъй като той се хвали с гадже, с което не стопират да се целуват и гушкат. Кандидат-снахата също не се свени да демонстрира любовта си към Софи-Мариновия наследник.

Въпреки че настойчиво се прави на разбойник, пред „България Днес“ Лоренцо призна, че приоритет в живота му остава образованието и по тази причина е лимитирал участията си до 1-2 на месец.

Софи Маринова шашардиса феновете си с нова визия. Чалгарката отряза косата си и се върна към славното си минало, когато беше с къси кичури. Гринго похвалил обичаната си, че наподобява по-млада, и одобрявал новата й визия. След като реже косата си, татуировката на тила й се вижда отдалеко.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР